RRETH NESH

RETH NESH

International Brand Discount është një kompani e re që operon në territorin e Maqedonisë Veriore me seli në Shkup.

Ne jemi të angazhuar në shitje dhe shpërndarje në internet të produkteve nga prodhues me reputacion që kanë dominuar tregun për dekada. Në ofertën tonë mund të gjeni markat më të larta evropiane: Börner, GWT-shop D.O.O dhe Mihajlo Pupin Institute, DalVita.

Qëllimi ynë në treg është të rrisim cilësinë e shitjeve në internet në një nivel më të lartë me porosinë më të thjeshtë dhe shërbimin efikas të klientit, me kursime maksimale të kohës dhe parave.

Edhe pse jemi të ri në treg, ne kemi të gjitha cilësitë e nevojshme për të qëndruar krah për krah me gjigandët e shitjeve në internet.

International Brand DiscountEkipi

Ekipi

Ѓоковиќ Даниела

Директор

Ѓорѓевиќ Игор

Cоветник

Павловска Николина

Cоцијални мрежи

Петрушевски Давор

Магационер

Анакиева-Стојчевска Васка

Оператор

Најдова Мирјана

Оператор

Касаѓиќ Андријана

Оператор

Симоновска Зорица

Оператор

Димова Стефанија

Оператор

Петкоска Валентина

Оператор

Илиевска Клементина

Оператор

Кофилевска-Петрушевска Весна

Оператор

Pse të na zgjidhni ne?

Dërgesa falas

Ne i dorëzojmë të gjitha produktet tuaja në adresën tuaj shtëpiake falas. Kërkimit i parkingut dhe pritja pe gjatë janë e kaluar!

100% blerje e sigurtë

Mund të jeni plotësisht të sigurtë kur bëni pagesa nëpërmjet faqes tonë. Gjithashtu , ne kujdesemi për të dhënat tuaja personale dhe për respektimin e privatësinë tuaj.

Përkrahje për klientë 24/7

Nëse keni nevojë për ndihmë ose keni nevojë për një çështje në lidhje me porosi, shërbimi ynë për klientë e keni në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në një javë.