BRENDE

Marka

Börner

Cilësia e produkteve tona – një sukses i sigurt për klientët!

Kompania Börner daton që nga viti 1956, e cila u themelua si një biznes familjar. Që nga ajo kohë ajo ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm dhe po përparon vazhdimisht. Sot, Bjorner ka më shumë se 80 të punësuar në Gjermani dhe është e angazhuar në prodhimin e produkteve me cilësi të lartë dhe të kontrolluar në mënyrë rigoroze. Produktet Börner shiten në të gjithë botën dhe kanë qenë prej kohësh një simbol i cilësisë dhe saktësisë gjermane. Produkti i parë që Bjorner festoi ishte rendeja e famshme në formë V për prerjen e qepëve, e cila arriti një sukses mahnitës. Për shkak se produktet Bjorner janë një nga produktet më të zakonshme të falsifikuara, gjë që flet më tej për popullaritetin e tyre, ju mund ta njihni produktin origjinal Bjorner nga logoja autentike e shkruar në vetë produktin.

GWT – shop D.O.O.

Cilësi e lartë për çmimin më të ulët.

GWT – SHOP DOO është një degë e Klubit Golden World Teleshop për Serbinë me seli në Nish. Ajo punon brenda kompanisë familjare “Golden World Teleshop” Club DOO, e cila është e angazhuar në prodhim, turizëm dhe tregti për më shumë se 20 vjet. GWT – dyqani është i specializuar në shitjen e produkteve origjinale dhe cilësore nga prodhimi i vet dhe prodhimi i partnerëve të biznesit nga Evropa dhe Amerika. Të gjitha produktet kanë një vlerë përdorimi nga 1 deri në 10 vjet dhe një garanci evropiane të cilësisë.

Instituti Mihajlo Pupin (IMP)

Nxitësi i suksesit tuaj.

Instituti Mihajlo Pupin është një organizatë kryesore kërkimore shkencore në Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK) dhe instituti më i madh dhe më i vjetër në Evropën Juglindore. Wasshtë themeluar në vitin 1946. Instituti merret me kërkime të aplikuara për nevojat e kompanive të mëdha, kompanive nga industri të ndryshme, institucioneve qeveritare, organizatave financiare dhe mjekësisë. Për më shumë se 40 vjet kjo kompani është e angazhuar në zhvillim dhe hulumtim në fushën e përzgjedhjes dhe stabilizimit të frekuencës, si dhe prodhimin e njësive kristalore, filtrave, oshilatorëve dhe materialeve magnetikë.