БРЕНДОВИ

Брендови

Börner

Квалитетот на нашите производи – сигурен успех за клиентите!

Компанијата Börner датира од 1956 година, која е основана како семеен бизнис. Оттогаш таа постигна неверојатен успех и постојано напредува. Денес, Бјорнер има повеќе од 80 вработени во Германија и се занимава со производство на високо квалитетни и строго контролирани производи. Производите на Börner се продаваат низ целиот свет и веќе долго време се симбол на германскиот квалитет и прецизност. Првиот производ што го прослави Бјорнер беше познатото ренде во облик на V за сечење кромид, што достигна зачудувачки успех. Бидејќи производите на Бјорнер се едни од најчестите фалсификувани производи, што дополнително зборува за нивната популарност, оригиналниот Бјорнер производ можете да го препознаете со автентичното лого испишано на самиот производ.

GWT – shop D.O.O.

Врвен квалитет за најниска цена.

GWT – SHOP DOO е филијала на „Златен светски телешоп клуб“ за Србија со седиште во Ниш. Таа работи во рамките на семејната компанија „Златен свет телешоп“ Клуб ДОО, која повеќе од 20 години се занимава со производство, туризам и трговија. GWT – продавницата е специјализирана за продажба на оригинални и квалитетни производи од сопствено производство и производство на деловни партнери од Европа и Америка. Сите производи имаат употребена вредност од 1 до 10 години и европска гаранција за квалитет.

Институт Михајло Пупин (ИМП)

Возачот на вашиот успех.

Институтот Михајло Пупин е водечка научна истражувачка организација во информатички и комуникациски технологии (ИКТ) и најголем и најстар институт во Југоисточна Европа. Основана е во 1946 година. Институтот се занимава со применето истражување за потребите на големите компании, компании од различни индустрии, владини институции, финансиски организации и медицина. Повеќе од 40 години оваа компанија се занимава со развој и истражување во областа на селекција и стабилизација на фреквенција, како и производство на кристални единици, филтри, осцилатори и магнетни материјали.