Бјорнер двострано Комби ренде

799.00 ден

Од рендање пермазан, кора од портокал или лимон до рендање чоколадо, украсување колачи и десерти.

SKU: N/A Categories: ,
Исчисти
Погледни го редот

Опис

По употреба, едноставно исплакнете под млаз вода.

Дополнителни информации

Бренди

Börner

БОЈА

Зелена, Портокалова

Во последниве години, веганските и вегетаријанскaта исхрана стануваат сè попопуларни, најмногу поради загриженоста за здравјето, животните или животната средина. Бидејќи вегетаријанството не е традиционален начин на јадење во нашиот регион, многу вегетаријанци се соочуваат со предизвик како и што да јадат и како да го подготват. Продуктите на Бјорнер ја доведуваат вегетаријанската кујна на едно ново ниво и затоа здравите оброци никогаш не биле полесни за подготовка.