Магнетоплаг за Хемороиди

2,499.00 ден

Магнетна подготовка МАГНЕТОПЛАГ – е терапевтски агенс за трајно, благо и продолжено стимулирање на ректумот и третман на хемороиди.

Успех во лекувањето на хемороиди (хемороиди) е 100%.

 

Availability: 496 in stock Categories: ,
Погледни го редот

Опис

Спецификации:

  • МАГНЕТОПЛАГ не треба да се користи во терапија ако е дијагностициран карцином на дебелото црево.
  • МАГНЕРТОПЛАГ се користи исклучиво според приложените упатства за употреба и не смее да го користи повеќе од едно лице во исто време – заради можност за инфекција.
  • Контраиндикации и несакани ефекти не се пријавени.
  • Клиентот нема можност да го врати производот со поплака.
  • Производи на МАГНЕТОПЛАГ Михајло Пупин Институт во Белград.
  • Клинички бил тестиран и сертифициран во Клиничкиот центар „Звездара“ во Белград.
  • Го има европскиот сертификат CE 1434.
  • МАГНЕТОПЛАГ е патентиран. Патент број 1608/83.

Дополнителни информации

Бренди

Институт Михајло Пупин