36 парчиња

Никотин стоп

1,199.00 ден

Сите знаеме дека пушењето е штетно за здравјето, но само пушачите знаат колку е тешко да се откажете од пушењето.

ЗОШТО?

Не е проблем, во карактерот на човекот, волјата и желбата да се откажете од пушењето, проблемот е во никотинот, во зависноста од никотин!

Availability: 3 in stock Categories: ,
Погледни го редот

Опис

Кога вдишувате чад од цигари во белите дробови, за 10-15 секунди, никотинот достигнува во мозокот преку крвта и предизвикува реакција на кокаин и зависност од никотин. Колку повеќе пушите, толку е поголема зависноста од никотин.

Филтри за никотински стоп:

Тие апсорбираат никотин, катран, јаглерод моноксид и повеќе од 4.000 штетни компоненти на чад од тутун и го намалуваат до 4 пати. Со пушење на омилената цигара преку никотинска станица, внесувате многу помала количина никотин и на тој начин на потполно природен начин ја намалувате и целосно се ослободувате од зависноста од никотин. Во зависност од бројот на цигари и искуството од пушење, за 60-90 дена телото е целосно деникотизирзно и веќе немате потреба и желба да запалите цигара.

Зеолите филтер:

Ако не ви се допаѓа пушењето преку уста, ние имаме решение и за вас. произведовме посебен филтер за еднократна употреба зеолит. Еден таков филтер е доволен за 2-5 пакувања цигари.

Никотинската станица има сертификат за здравствена исправност на Институтот за јавно здравје во Ниш бр-4341 од 23.11.2011 година.

Дополнителни информации

Бренди

GWT club