За нас

ЗА НАС

Интернешенал бренд дискаунт е нова компанија која работи на територијата на Северна Македонија со седиште во Скопје.

Ние сме ангажирани во онлајн продажба и дистрибуција на производи од реномирани производители кои доминираат на пазарот со децении. Во нашата понуда можете да најдете најквалитетни европски брендови: Börner, GWT-shop D.O.O и Институт Михајло Пупин, DalVita.

Нашата цел на пазарот е да го подигнеме на повисоко ниво квалитетот на онлајн продажбата со наједноставно нарачување и ефикасна услуга на клиентите, со максимална заштеда на време и пари.

Иако сме нови на пазарот, ние го имаме целиот потребен квалитет да застанеме рамо до рамо со гигантите на онлајн продажбата.

International Brand DiscountТИМ

Зошто да не одберете нас

Бесплатна Достава

Ние ги доставуваме сите наши производи на вашата домашна адреса бесплатно. Барањето паркинг и чекањето долго време се минато!

100% безбедно купување

Може да бидете потполно сигурни кога плаќате преку нашата страница. Исто така, се грижиме за безбедноста на вашите лични информации и почитувањето на вашата приватност.

Поддршка на клиенти 24/7

Ако ви треба помош или имате прашање во врска со нарачката, нашата услуга за клиенти ви стои на располагање 24 часа на ден, 7 дена во неделата.